Wat hebben wij nodig van u op het moment dat uw auto verkocht is? 

* Kentekencard

* Tenaamstellingcode

* APK formulier

* Eventuele onderhoudsboekjes en facturen (als bewijs van onderhoud)

  Mist u de kentekencard of tenaamstellingcode? dan kan dat  vertraging opleveren bij de  afhandeling. 

Betaling

De betaling kan op meerdere manieren en dus erg flexibel en gemakkelijk, nadat u het bod geaccepteerd heeft maken wij een overeenkomst op voor beide partijen en we maken een factuur voor de kopende partij. 

In eerste instantie word het bedrag aan ons overgemaakt en boeken wij het bedrag direct door naar de door u opgegeven rekeningnummer. 

U kunt er ook voor kiezen om het geld direct van de opkoper te ontvangen. Dit kunt u aangeven bij ons na dat u een bod heeft geaccepteerd en de auto verkocht is. 

U wilt liever contant geld? 

Dat is ook mogelijk. in dit geval neemt u contact op met een van onze medewerkers zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is. We nemen dan contact op met de kopende partij om dit voor te leggen en hier komt altijd een passende oplossing uit.  

 

Vrijwaring

De vrijwaring krijgt u direct als u alle papieren in orde heeft van de auto. Het autobedrijf kan dit veilig en snel voor u regelen. U krijgt altijd een RDW  vrijwaring.

Levering 

De auto is verkocht overeenkomsten zijn opgesteld en ondertekend. Alleen de levering moet nog plaatsvinden. Dit kan op een aantal manieren, als u in de buurt woont kunt u er voor kiezen om zelf de auto in te leveren bij de opkoper. U kunt er ook voor kiezen om in overleg de auto bij u op locatie af te laten halen.  De opkopende partij kan altijd uw auto op locatie vrijwaren.

Indien u geen contact wilt met de opkopende partij is dat ook geen enkel probleem. U kunt dan de auto inleveren bij onze vestiging in Heerhugowaard, wij kunnen u ook direct voorzien van een RDW vrijwaring.

Bij de levering vind er geen onderhandeling meer plaats tenzij, er geen juiste informatie is verstrekt, schades/technische mankementen zijn die niet vermeld staan.